Barnporträtt
                      Pris: 1500kr
                      Att fotografera barn handlar om att skapa en relation med de där de kan slappna av där man kan locka fram deras rätta jag. Fotograferingen brukar normalt ta mellan 1 till 2 timmar. Innan fotograferingen pratar vi om barnen och ni berättar för mig vad för slags bilder ni är ute efter. Utifrån det bestämmer vi fotograferingsplats också. Det kan vara i min studio, ute i parken, ute i skogen, hemma hos er. Just för att vi ska fånga precis de bilderna ni vill ha.
                        Leverans: 15 behandlade digitala bilder
Bröllopsfotografering
                      Pris: 5 000kr – 20 000kr
                      Bröllopsdagen är en av viktigaste dagarna i livet. Minnena från den dagen ska leva för evigt. Genom att fånga känslofyllda ögonblick under er stora dag skapar jag minnen som ni kan glädjas åt hela livet.
                      Vi börjar med att träffas och prata om vad ni önskar er. Det kan vara att föreviga hela dagen, eller kanske bara vigseln, eller så önskar ni bara porträttfotografering. Vi pratar om bildstil. Därefter åker jag och hittar eller undersöker en plats där fotograferingen ska ske. När stora dagen börjar närma sig träffas vi igen och diskuterar schemat. Vi kommer överens om tider och planen slutförs.
                      Leverans: 50-200 behandlade digitala bilder
Andra uppdrag
                      Pris: 600kr/h
                      Andra uppdrag jag åtar mig är: matfotografering, produktfotografering, fastihetsfotografering.
Presentkort
                      Gör någon glad och ge bort en barnfotografering! Eller ge ett bidrag till bröllopsfotograferingen för ett brudpar genom att köpa ett presentkort. De som betalar med presentkort får ytterligare 10% rabatt om totala beloppet överstiger 2500kr. Presentkort finns i valörer 250, 500, 1000, 1500, 2500 och 5000kr. 
Generellt om priser
                      Mina priser är en fingervisning för vad mina tjänster brukar kosta. Dessa priser är rekommenderade priser av SFF (Svenska Fotografforbundet). Priserna inkluderar förberedelse, utrustningskostnad, fotografering, efterbehandling, leverans. Milersättning kan tillkomma och i det fallet får ni veta det i förväg. Skulle ni vilja anlita mig som fotograf men känner att ni inte har råd låt mig veta det. Jag tar hänsyn till er situation och tar gärna en diskussion med er för att ni ska få era drömbilder oavsett er ekonomiska situation.
Back to Top